Literatura

MAJ [1] (wiersz)

das

reklamy publikowane w prasie branżowej #
mieszkam we wrocławiu na starym mieście
a na co dzień układam dobre wróżby teksty
biogramy i symboliczne zapisy osobowości°
i całe niebo zmienia się jak w kalejdoskopie
jest sprzyjającym horoskopem tą celebracją
nic mnie nie określa i określa rzeczywistość
prana indyjska ajurweda indyjska dźjotisza
w tej kamienicy układam prasowe reklamy
biogramy i symboliczne zapisy osobowości°
ciepłe niebo przesuwa się jak rzeczywistość
reklamy publikowane w prasie branżowej #


przysłano: 7 marca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca