Depresja

Roksana Skibicka

Ból który jest we mnie

Nie mogę o tym zapomnieć

Kocham jego lecz on już nie

Wpadłam w gorszą depresje

Nie mam siły wstać

Choć straciłam kontakt z bliskimi

Dalej chcę czuć ból fizyczny

Biorę leki które nie pomagają

Moje myśli to samobójstwo

Rodzinę nie chcę martwić

Dalej myślę o piciu

Wiem że nie długo zniszczy

Mnie kryształ 

Każdy martwi się o mnie ale

Nie mogę już tak żyć

Chcę umrzeć choć

Nie mogę tego zrobić

Chcę od tego uciec nie mogę

Czuje  się nie potrzebna i samotnią

Ona powoli mnie zabija od środka

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Roksana Skibicka
Roksana Skibicka
Wiersz · 10 marca 2023
anonim
  • Mithril
    ...znaki diakrytyczne w j. polskim są nie od parady

    · Zgłoś · 1 rok temu