Ból który jest we mnie
Nie mogę o tym zapomnieć
Kocham jego lecz on już nie
Wpadłam w gorszą depresje
Nie mam siły wstać
Choć straciłam kontakt z bliskimi
Dalej chcę czuć ból fizyczny
Biorę leki które nie pomagają
Moje myśli to samobójstwo
Rodzinę nie chcę martwić
Dalej myślę o piciu
Wiem że nie długo zniszczy
Mnie kryształ
Każdy martwi się o mnie ale
Nie mogę już tak żyć
Chcę umrzeć choć
Nie mogę tego zrobić
Chcę od tego uciec nie mogę
Czuje się nie potrzebna i samotnią
Ona powoli mnie zabija od środka