Dzień Kobiet

Marek Kierus

  

  

Dzień Kobiet
dar dzikich kwiatów
uśmiechaj się codziennie

*

chmurny poranek

czarna herbata z miodem

łyżeczka słońca

**

wiosenne chmury
pada pożegnalny śnieg
czarny parasol

 

Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 11 marca 2023
anonim