czas kamienie

Yaro

żółknę wczesną jesienią 

zamieram 

pozostawiam zapach w pamięci 

pozostawiam nasiona

w glebie twardej jak twoje kamienne serce

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 13 marca 2023
anonim