Literatura

Życie Odnowa (wiersz)

abc

Tadeusz Kasprzak
 
Nie będzie ciszy nad tą urną
bo ta śmierć trafiła się mi
jak ślepej kurze ziarno
i wreszcie zacznę zarabiać
tylko muszę nad tym
perpetuum mobile trochę
jeszcze popracować
 
Nad wizerunkiem Zamościa
„niebezpiecznego miasta”
tak drogiego memu sercu
będę tu zaprowadzał
nowe porządki jako szeryf
siewca pan zamętu
i podejrzliwości
człowiek rozlicznych talentów
 
Mówią o mnie
profeta patostreamer z tuby
bonzo farmazon od pierdoletów
a ja po prostu jestem Szefem
Wszystkich Szefów
i rozkazuję Remiemu Gaillardowi!
będącemu w szponach mafii
podzielić się z redaktorem
najwyższego czasu zasięgami
bo mam parcie na szkło
 
Ludzie przebudźcie się!
followersujcie moje profile
wywiadowcy bo udzieliłem
wielu wywiadów a teraz
wraz z kruszynką tworzę
społeczność „Czyste Serce”
 
tropię zło którego jestem
będąc po wyrokach nieodrodną
częścią

dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abc
abc 26 marca 2023, 21:28
nie daj boże mu takich zasięgów, jego kontent na yt to sianie zamętu. ;)
Arian
Arian 26 marca 2023, 21:30
nadal gimbaza
Yaro
Yaro 30 marca 2023, 15:44
ja bliżej Rejowca niedaleko od Zamościa. Pozdro;)
abc
abc 1 kwietnia 2023, 20:15
To lubelskie niedaleko :) Pozdr.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 25 marca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca