nie ważne w co wierzysz ważne jak żyjesz
bycie dobrym człowiekiem bywa trudne
jeśli masz dobre serce czyste wnętrze
dążysz do oświecenia w poszukiwaniu
prawdziwej drogi do domu do wolności
człowiek spojrzy na człowieka ujrzy Stwórcę
Stworzyciela nieba i ziemi czegoś wielkiego
mimo ciągłego zbliżania się do śmierci
przejścia na drugą stronę czegoś ważnego
nie jesteśmy sami duch prowadzi
przed oczami podłych demonów osłoni
życie płynie tańcem wodą wiatrem
to wiadomość od kogoś kto wyczekuje gości
zasiądę do stołu poczuję domowe ciepło