Serce twe piękne
Rozkwita co dzień
Lecz niedługo zatrzyma się
Gdy nagle szum rzeki zatrzyma je
Wtedy bijące serce twe
W nicość zamieni się
Wicher jak wróg poniesie ciędaleko, daleko gdzie boisz się
A czeluść piekła cię wciągnie w nieTam gdzie płynie przodków twych krew
I gdzie bijącego serca zgaśnie
ostatni oddech