Literatura

meloman (wiersz)

Yaro

 

jest gdzieś taka muzyka
mieszka tam Janko Muzykant

 

płyną nuty brzęczy gitara

 

dźwięki szarpanych strun
starej piosenki nie płacz Ewka

 

aktualnie wolę System of a Down

nie wiem dlaczego ludzie umrą

dla dotyku skrzypiec wirtuoza


w tym ta magia co zatrzymuje
przenosi wymiary emocje mocniej

 

widzę tekst śledzę każdy klawisz
by oddać jak najlepiej słowa
sam nie umiem


śpiewać nie jest łatwo

zanurzam się w muzyce wyobrażam sobie chłopca


co zbity jak pies kona na moich oczach w uszach z muzyką

ach z tą muzyką
niewiadomo czy płynie czy Janko opłacił ZAiKS

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 marca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca