koniec wakacji

Szluger

dzień
jak latawiec
kolorowy motyl
szarpany przez burzę
ucieka z ciepłej dłoni
małego chłopca
a biegnący obok duży chłopiec
patrzy na niebo
i zaczyna płakać

juz jutro będe daleko stąd

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 14 głosów
Szluger
Szluger
Wiersz · 31 marca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    ktoś
    brrrrrrrrrrrrrrrrr
    co za g****

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    ALEX
    MIŁY SŁODKI, PODOBA MI SIĘ,POZDRAWIAM

    · Zgłoś · 17 lat temu