Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Szluger
koniec wakacji
koniec wakacji
Szluger
dzień
jak latawiec
kolorowy motyl
szarpany przez burzę
ucieka z ciepłej dłoni
małego chłopca
a biegnący obok duży chłopiec
patrzy na niebo
i zaczyna płakać
juz jutro będe daleko stąd
Lubię
Szluger
Wiersz · 31 marca 2000
ALEX
MIŁY SŁODKI, PODOBA MI SIĘ,POZDRAWIAM
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Anonimowy Użytkownik
gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Anonimowy Użytkownik
gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
ktoś
brrrrrrrrrrrrrrrrr
co za g****
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
co za g****