xxx

zapałka

Ona nic nie mówiła
ale wiedz,
że zawsze miała rację.
Czy wiesz,
że nie kochała
i jeśli znów próbowałeś
Ona zagryzała wargi
zmuszając się sprawić ci przyjemność
zapałka
zapałka
Wiersz · 24 marca 2002
anonim
  • Brodacz
    big-brother-syndrom i po co to?

    · Zgłoś · 22 lata
  • AandT
    to jest zapis, notka a nie wiersz dlatego nie oceniam wcale

    · Zgłoś · 22 lata
  • Anonimowy Użytkownik
    ania
    jakbys napisal ten wiersz jako o facecie a nie kobiecie to bylby to zupelnie dokladnie opis mojego chlopaka

    · Zgłoś · 20 lat