Plaster
stąpaj powoli
uważnie badając każdy załom
pod nogami tak aby broń Boże…
najmniejszy ból konsultuj z lekarzem
i regularnie się badaj bo nie daj Bóg…
suplementuj dietę
a jedz tylko gotowane i na Boga
wysypiaj się to prawie tak ważne
jak miłość – życie i śmierć
trenuj codziennie
niech ciała zazdroszczą ci bogowie
choć oni przecież nic nie robią…
unikaj toksycznych ludzi
nie mają w sercu Boga
………………..
ptaki zabijają się o szyby
dlatego że widzą w nich niebo