Literatura

bo byłaś (wiersz)

Yaro

czy warta nieprzespanych nocy

mijały szare dni nie spadał deszcz tylko wiatr

myśli gonitwa nie warta, wszystko do kosza

 

oszukany bez sygnału, zabawa na raz chciałem tańczyć

szedłem drogą w nieznane to co znałem zapomniane

w powietrzu smak goryczy byliśmy na językach

nikt nie gratulował, przegrałem w stylu fatal

 

czułem śmiech na plecach z wiatrem na powiekach

wszystkiego najlepszego, mimo wszystkiego zadzwoń czasem

pokój pustkowiem atmosfera gęstnieje, więdnę razem z różami

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 kwietnia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca