Ojcu swemu przekleństwo wybaczyłeś,
ale aura tego zła jeszcze w umyśle działa.
Piętna tego świadomie nigdy nie zmyłeś,
z wiarą w ich siłę, związana wina mała.
Przesiąknięty bardzo złymi słowami ojca,
wiarą w ich skuteczność, dałeś im życie.
Gdybyś wiedział jaką Moc posiada Trójca,
nie trwałbyś na granicy życia, w niebycie.