Tylko Ja .

Andrzej

Zaufałam tobie - tylko ja .

Tylko w tobie widzę

- mój wielki blask .

Tylko w Twoich oczach 

- wielką siłę mą , 

dla świata nieważną , 

miłość naszą , 

tylko dla nas w tajemnicy 

 - jedyną - najwspanialszą .

Andrzej
Andrzej
Wiersz · 15 kwietnia 2023