Bardzo krótka modlitwa

Wiesława

Proszę, zatrzymaj czasu wiatr co pędzi jak szalony.

Szczęśliwych, spełnionych lat podaruj Nam miliony.

I dzień, którego zakończenie nie będzie koniecznością,

oraz chwilę pełną uniesień, która staje się wiecznością.

 

Wiesława
Wiesława
Wiersz · 19 kwietnia 2023
anonim