Literatura

nie być frajerem (wiersz)

Yaro

żyję jakoś tak, życie snem 

omijam zły czas, omijam zimny cień 

 

 

chowam w sobie kilka myśli , kilka dat 

zamykam swój świat na klucz 

 

wiem nie byłem idealny jak Ty 

byłem człowiekiem ciekawym 

 

zostawiłem te sprawy podpisuję się 

załatwione, zapomniane miłości 

 

jestem sobie sam kilka łez 

nie załatwi straconych lat 

 

straciłem wiele ale na dobre 

by wyciągnąć sznurówki z trampek 

by wyciągnąć wnioski i uciec z tej wioski 

 

miłości w sercu empatyczne może nie śliczny 

ale nie brakowało mi bratnich duszków 

 

nie być frajerem choć tak czasem uważałem

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 kwietnia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca