Tobie kochana

Yaro

 

bądź piękną białą różą

życie napełnij zapachem

 

czas nieubłagany wiatrem

porwie bielone płatki

w głowie pozostaną wspomnienia

 

suche kolce na ciemnej łodydze

smak ust czekolady

 

ziarna odrodzą się jak ty dawniej

śpij kochanie czas na mnie

 

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 20 kwietnia 2023
anonim
  • Yaro
    Dziękuję za polubienie mojej treści zawartej w wierszu.
    Pozdrawiam Was serdecznie:)

    · Zgłoś · 1 rok