Kartki

Konrad Koper

Ze świętej księgi wyrwano kilka kartek.

Zawierają kluczową treść.

 

Tęczowo- niebieska okładka,

ukazuje Ziemię, krzyż, człowieka…

 

Być może,

trefna jest „tytułowa strona” :

świeża, piękna, pociągająca.

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 kwietnia 2023
anonim