zapatrzone myśli

Sercem Ku Wiośnie

gdzie świt unosi swe godności
i poranek mierzy się w trudności
zapatrzone myśli chowam w sobie
jako coś co chodzi mi po głowie
namokniętym kranem wrzasku
ochrzczę gdzie noc w potrzasku
zostawię trendy w tyle tam gdzie wiry w piasku
zapatrzone myśli noszę zaś motyle
one lecą w dal chociaż tyle

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 22 kwietnia 2023
anonim