Spotkanie małpki

Yaro

Kolejny zwał kolejne spotkanie.

-patrzę na ciebie jaką ty jesteś brzydką,

pustą piersiówką po wódce.

-innym razem :

opróżniona małpka w parku

leży po okazji obok ławki

kolega ją pogłaskał wziął w łapki

żal mu się zrobiło poszedł do żabki

by nie było smutno bawią go dwie małpki

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 24 kwietnia 2023
anonim