Literatura

Spotkanie małpki (wiersz)

Yaro

Kolejny zwał kolejne spotkanie.

-patrzę na ciebie jaką ty jesteś brzydką,

pustą piersiówką po wódce.

-innym razem :

opróżniona małpka w parku

leży po okazji obok ławki

kolega ją pogłaskał wziął w łapki

żal mu się zrobiło poszedł do żabki

by nie było smutno bawią go dwie małpki

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 24 kwietnia 2023, 18:51
Jestem zielony !!
przysłano: 24 kwietnia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca