nie mam siły

 

słyszysz ten głosik? 

słyszysz to wołanie? 

to jest dziecka błaganie

o dalszą walkę, 

dziecka, którym kiedyś byłeś 

gdy słodycze po kątach kryłeś 

i sweterki z babcią szyłeś.

Oceń ten tekst
2224
2224
Wiersz · 24 kwietnia 2023
anonim