niebo skłoni

Sercem Ku Wiośnie

skruszone serce pozostawia wiele do życzenia
to jak uwikłane w otchłań baśni nieme ukojenia
zbliża pewne niuanse Aborygenów niedostatek
jest jak w musującym niebie radosny bratek
przesycone myśli dwa przenikające jako się zgra

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 26 kwietnia 2023
anonim