Autodestrukcja

Likoo

sen o marzeniu

marzenie o śnieniu

senne marzenie

o dnie marzenie

o dnie śnienie

taki tam mój autodestukcyjny sen

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Likoo
Likoo
Wiersz · 26 kwietnia 2023
anonim