Bocian

Rąbałem drzewo z ojcem
Słońce świeciło i rzekłem
„Bocian”
Bocian, odrzekł, Bocian
Niech se leci, po to jest bocian żeby latał.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
prej7
prej7
Wiersz · 27 kwietnia 2023
anonim