Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kristina
te wody płynące w spojrzeniu
te wody płynące w spojrzeniu
kristina
prześwitują moją skórę,
swoją niemą krwią.
I malują szklistą barwą
zniewolony w środku głos.
Lubię
kristina
Wiersz · 2 maja 2023
×
Zgłoś obraźliwe treści