Lęk

Paweł Kuzora

bo widzisz

gitara na ścianie

usycha jak krzyż

 

uwierz mi

to tylko noc

drży jak struna

 

boi się

fałszywych dźwięków

naszych kłamstw

Paweł Kuzora
Paweł Kuzora
Wiersz · 7 maja 2023
anonim