Duchy

Konrad Koper

Falujący eter ?

Kanały psychiczne ?

Zapisane wizje

w murach zamkowych ?

Dotyk opaczności ?

Potępione dusze ?

Kosmiczny hologram ?

Wymysł żartownisiów ?

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 maja 2023
anonim
  • Markus
    To nie duchy tylko zepsute moralnie anioły, zwane przez Biblię demonami.

    · Zgłoś · 1 rok