Nim zgaśnie światło

Sercem Ku Wiośnie

kocham się, kocham cię

kocham cię, kocham cię

pragnę cię, szeptem chce

i wezmę

od nowa

 

pragnę cię, pragnę cię

wielbię cię i widzę

Jak jesteś moja i moja

od nowa

 

Bez mowy i żalu

i w każdym calu

Spragnionym rytmu

namaluj namaluj

 

i po ramieniu

gdzie szyja u róży

już jestem duży

i palę się w twych

Ust płomieniach

 

od dotyku co słucha

spojrzenia w twe usta

i nalej nalej

niech szczytu jest mowa

 

dalej i więcej

pragnąc nic więcej

unieść się w słowa

od nowa

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 9 maja 2023
anonim