***

Jenny

nie bales sie
nas tu samych zostawic?
maluskich
w tak wielkej przestrzeni
pozwolic
samym decydowac
i jeszcze z tymi
wielkimi zabawkami
do czego
one moga sluzyc?

a teraz spogladasz
z gory
jak na slepe szczenieta
pozbawione opieki

ty masz byc ojcem?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Jenny
Jenny
Wiersz · 2 kwietnia 2000
anonim