Erotyk – gotyk

Konrad Koper

Twoje ciało jest świątynią,

posiada łuki- rysy

i dzieła sztuki :

obrączkę, bransolety, pierścionki.

Wyniosłe są policzki i włosy.

Modlitwą są komplementy i życzliwe piosenki.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 maja 2023
anonim