życie to chwilowe déjà vu
jak gdyby przebłysk kulis w teatrze
scenariusz przypadkowo rozsypany na scenie
gdzie żyjemy - tam czy tu?
oderwany kawałek własnego świata
ukazuje się nagle - niedopełnieniem
widzu fatalny, nie możesz nic!
jedynie siedzieć i patrzeć
obserwując swoje, tragicznie własne
przedstawienie