To wielcy państwo
pamiętasz - ten ton
stołki wysokie - teorii moc
i szorstkie loty za płotem
i pieprz na talerzu
dopiecze
czasami
masz być potulny cichy i mały
i kłaniaj się w pas
był taki czas...
tam - gdzieś daleko za ścianą
za lasem - jest tyle klasy
dobroci
a tu - pycha się pcha
i niesie - cha, cha
od Sasa do Lasa