My idziemy na most
Spotkać się z tajemnicą
Między nami:
NIE - $
Myśli
Emocje
Zmysły
Poza nami Pompeje
W środku nas rytuały
6 nóg 6 rąk 3 głowy
Pierwsza głowa:
Nienasycenie spójności
Obmacywanie ludzi
Cisza albo chaos
Łopata 24/7
W drugiej głowie:
2+2= nieskończoność
Furia w jedną stronę
Zjeść, obżerać się
Wyrzygać w Luwrze
Niepoliczalność zdjęć
W 3 głowie:
Kolory świata
Miesiączka codzienna
"Samobójstwo-życie"
Utopienie się w kolorach
My siebie potrzebujemy