X

Konrad Koper

Ubrany jest na czarno.

Nad nim świecą gwiazdy.

Jego twarz jest ostra- śmiertelna.

Nuci i gwiżdże tajemniczo.

Gestykuluje.

Widać błysk z dala.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 maja 2023
anonim