jesteśmy gdzieś między wierszami
słowa zawierają treści nieznajomego
nieczytane znaki cuda natury
pomijane ważne wydarzenie
jak coś niewartego uwagi
ktoś mówi ty nie słuchasz
płynie woda płynie życie
szukaj znaczenia szukaj mnie
otulony snem w marznące noce
brakuje ciepłej twojej skóry
umieram na drugim końcu świata
wracaj jak ptaki wracają do Polski
wracam do dnia gdy pierwszy raz
ujrzałem światło w tunelu
pokochajmy się jak dawniej
sięgnij pamięcią do zakamarków duszy
nie mów że nic nie musisz