Chochlik…

Konrad Koper

Zabawia, rozczarowuje…

Wskrzesza i zabija czas.

 

Odwiedza fizyka.

 

Odmienia zegary.

Za rytm często odpowiada przyroda.

 

Chochlik nieraz doda magii.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 czerwca 2023
anonim