Chodzę między grobami, szukam twojego nazwiska
Szukam ciebie, gdzie jesteś? - pytam.
Czy twój duch nadal jest tutaj?...
Nadal ciebie szukam, godzinami, dniami i nocami.
Wreszcie cię znajduje.
Patrzę na twój grób.
Za niedługo się znowu spotkamy.
I odchodzę z łzami.