Kwąptlowiwość oczarowana
Wstrzemięźliwości oswojona
Czy zechcecie odsłonić szaty?
Jąderko schowane, ciałem
nietykalnym niesłyszalnym
Kwątplowiwość oczarowana
Wszystkie wasze zażalenia
. . . . .
"marsz pogrzebowy 4'33"
Pożegnajcie się powiedzcie pa
Nożem zatoczcie koło na czole,
O duchu(wewn.) przypominającym
- Witam wielmożnego Pana
- Uszanowanie, droga Pani
- Na zdrowie Panu!
- Na zdrowie Pani!
Arcyjaskrawo