Oddział zamknięty ziarnem wolności
wyśnioną jak sen śnij by każdym dniem
wolnym być, przestać nie tylko śnić
nigdy się nie tylko bać, znaleźć drogę
czas cierpliwości wiele daje nam fajnych kawałków
wojna minie gdy skończysz czytać ten wiersz
walczysz z demonami każdego dnia
wypędź ciemne moce bądź gotowy na dziś
by zapomnieć wszystko co w tobie drzemie
wybacz a wolność nie ominie ciebie, gdzieś
na oddziale zamkniętym byłem kimś ważnym
lubię słuchać ich płyt dają czadu, pogujem
więcej tlenu więcej nas pośród zapachu drzew
oddział już zamknięty jest a ty do nas chodź