Literatura

reklamówki plastikowe (wiersz)

Yaro

Mesjasza zejdzie z Nieba

co mu rzeczesz człowiecze

 

wierzysz w sztuczną inteligencją

masz zegarek damski komórkę w ręce

Al wierzysz w sztuczną inteligencję

 

nawet nie zauważysz swojego zbawienia

przejdzie obok jak mgła po jeziorze 

zamknięty wątek zamknięty świat

 

wolność zakazana wskazana konsumpcja

pełne koryta pełne oczy diamentem

człowiek jako istota jako rzecz

nic nie warty na smyczy śmieć

 

nie dajmy się zwieść pozorom

nie jest dobrze jestem świadomy

robią z nas potwory tolerancja

nienormalne zachowania

 

zło równa się dobro nie odróżnia się zbyt

zmieszane wartości śmierć i życie

ogień i woda wiatrem nad przepaścią

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Andrzej
Andrzej 16 czerwca 2023, 03:48
Masz zegarek damski i komórkę w ręce i tam jeszcze kilka literówek się zakradło . Jednak - super .
Yaro
Yaro 20 czerwca 2023, 22:56
Dziękuję Andrzeju:)
przysłano: 15 czerwca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca