Szanboralysto Szanboralu

Bartek Kapral

Szanboralu Szanboralysto

 

Wyłuzdany gzygzakowatym rytmem

Rzemiosłem wulkanicznym gryzącym

Ołowiowym ścierającym wyolbrzymieniem

Dokującym Titanicem boleści

 

Uśmiercając przekreślając

Transcendentność

 

Pociągnięciem noża

Wybebeszając narracyjność

 

Bartek Kapral
Bartek Kapral
Wiersz · 24 czerwca 2023
anonim