Leżą:
wagi, miary, czasomierze, szkiełka powiększające…
i makiety ukazujące gwiazdy, planety, galaktyki…
Stoi również mechanizm astrologiczny.
Obok położono czarną księgę,
na okładce figuruje oko.
Podręcznik nie jest biblią.
W Bożej Akademii brałem naukę.