Literatura

Gęsi (wiersz)

abc

Polacy swój język mają

kochają maskotki

w tym sezonie pluszowe gęsi

są na topie u milusińskich

gę gę gę z pokolenia na pokolenie

coraz prymitywniejsi

sztuki i poezji wysokiej

nie znoszą


wyśmienity 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 28 czerwca 2023, 13:04
Prawdziwy 5+
Arian
Arian 29 czerwca 2023, 08:35
sztuka ,,wysoka" wszędzie jest elitarna, lud zadowala rymowanka głupiego jasia
aleksandra2000 15 grudnia 2023, 21:10
Fajny wiersz.
przysłano: 27 czerwca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca