Gęsi

abc

Polacy swój język mają

kochają maskotki

w tym sezonie pluszowe gęsi

są na topie u milusińskich

gę gę gę z pokolenia na pokolenie

coraz prymitywniejsi

sztuki i poezji wysokiej

nie znoszą

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
abc
abc
Wiersz · 27 czerwca 2023
anonim