szok

Yaro

kiedyś ciebie zgubię moja maleńka

moja schizofrenia objawy postacie

ustąpią wraz z euforią blisko ust

moje teksty moje życie napełnij zapachem

słońce pachnie dziś wanilią pośród nas

wszystkiego kobiety pachną wiatrem

pies liże sierść tak samo jak ty mnie

człowiek ulicy miast upada niżej gwiazd

jesteśmy silni jesteśmy sami we wszechświecie

tylko całuj mnie biologia puls chemia

zamykam świat w czterech kolorach

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 27 czerwca 2023
anonim