to świat memów i gifów

Paweł Lewandowski

szkoda że nie gofrów
słodkich bułek
przestronnych ławek

 

siedzimy coraz rzadziej
leżymy w nieskończoność
jeśli ktoś napisze o naszym wieku

 

będzie to czas
memów
anarchia gifów

 

jeśli ktoś zauważy coś więcej
nich strzela
najlepiej focha
albo smutną bądź wkurwioną emotką

 

na bakier smak cukru
sporadycznie siedząc
z wiatrem na kolanach

 

na przestronnych ławkach
zawiewa przecież nudą

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 2 lipca 2023
anonim