możesz być na topie
szybka zwinna z lotu
możesz być na pokaz
przyklejona z boku
możesz być wszechstronna
tylko w garniturze
wiedzę schować - z tyłu
musisz
musisz
chcesz
wciąż filtrować progi
gdzieś - jeszcze jest drabina
i po co - wyżej, wyżej...